Τρουφάκια

Βάζετε την κρέμα γάλακτος στη φωτιά να πάρει μία βράση. Την κατεβάζετε από την φωτιά και προσθέτετε την Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ, το βούτυρο ή την μαργαρίνη και τα αμύγδαλα ή τα καρύδια. Ανακατεύετε καλά. Αφήνετε μία ώρα περίπου στο ψυγείο και πλάθετε μικρά μπαλάκια. Περνάτε τα μπαλάκια από την Σοκολάτα Τρούφα ΓΙΩΤΗΣ μέχρι να καλυφθούν εξωτερικά.

  • 2 φάκελοι Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
  • 50 γρ.(2 κουτ. σούπας γεμάτες) βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος
  • 1 φάκελος Σοκολάτα Τρούφα ΓΙΩΤΗΣ
  • 50 γρ. (5 κουτ. σούπας) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
  • 150 γρ. καρύδια ή αμύγδαλα (προαιρετικά)
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους