Ρυζόγαλο με γάλα αμυγδάλου

Υλικά
  • 1 λίτρο (5 φλιτζ. τσαγιού) Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro
  • 10 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) Επιτραπέζιο Γλυκαντικό σε σκόνη Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ
  • 50 γρ. (8 κουτ. σούπας) Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ
  • Λίγη βανίλια
  • 70 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) ρύζι γλασέ
  • 500 γρ. (2 1/2 φλιτζ. τσαγιού) νερό
Εκτέλεση

Βάζετε το ρύζι με το νερό σε μια κατσαρόλα και το βράζετε, μέχρι το ρύζι  να απορροφήσει όλη την υγρασία. Διαλύετε το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ σε μισό φλιτζάνι τσαγιού Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro. Ρίχνετε το υπόλοιπο Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro, το Επιτραπέζιο Γλυκαντικό σε σκόνη Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ και το διαλυμένο Κορν  Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ στο βρασμένο ρύζι και τα αφήνετε να πάρουν μια βράση. Αφού κρυώσουν, σερβίρετε σε 10 μπολάκια. Αν θέλετε, γαρνίρετε με κανέλα.

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους