Μιλφέιγ Καραμέλας

Υλικά
  • 300 γρ. σφολιάτα κατεψυγμένη
  • 2 φάκελοι Άνθος Αραβοσίτου Στιγμής με γεύση Καραμέλα ΓΙΩΤΗΣ 
  • 700 ml (3 1/2  φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • Λίγο αλάτι
  • 1πλάκα Κουβερτούρα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ λιωμένη
  • 1/2  φάκελο Garni με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ         
  • 50 ml γάλα
  • Άχνη ζάχαρη

 

Εκτέλεση

Κόβετε τη σφολιάτα σε τρίγωνα και την ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220°C αέρα. 
Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου Στιγμής με γεύση Καραμέλα ΓΙΩΤΗΣ με τα 2 1/2 φλιτζάνια τσαγιού γάλα και το αλάτι, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου.
Χτυπάτε το Garni με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ μαζί με το υπόλοιπο γάλα.
Ανακατεύετε το έτοιμο Άνθος Αραβοσίτου Καραμέλα  με το έτοιμο Garni  και τη λιωμένη Kουβερτούρα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ.
Σε μια πιατέλα βάζετε τα τρίγωνα της σφολιάτας. Μοιράζετε την κρέμα, σκεπάζετε με κομματάκια σφολιάτας και πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη.

 

Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους