Πάστα βύσσινο-σοκολάτα

Υλικά
  • 1 συσκευασία Βάση για τούρτα με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 800 ml (4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • Λίγο ποτό της αρεσκείας σας
  • 1 κονσέρβα κομπόστα βύσσινο
  • 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) χυμός πορτοκάλι
  • 15 γρ. (3 κουτ. γλυκού) Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
  • 2 πλάκες Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ λιωμένες
  • 1 φάκελος Garni με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελος Κουβερτούρα σε Νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση

Κόβετε τη Βάση για τούρτα με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ και τοποθετείτε τη μισή σε ένα μεγάλο πυρέξ. ∆ιαλύετε το ποτό σε 1 φλιτζάνι τσαγιού γάλα και σιροπιάζετε τις βάσεις. Στραγγίζετε την κονσέρβα βύσσινο. Σε μια κατσαρόλα βάζετε τον χυμό της κονσέρβας, τον χυμό πορτοκάλι και το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ και αφήνετε να πάρουν μία βράση. Έπειτα, ρίχνετε και τα κομμάτια βύσσινο (κρατάτε 4-5 για διακόσμηση), αφήνετε να πάρει μια βράση, αποσύρετε από τη φωτιά και αφήνετε να κρυώσει. Χτυπάτε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου, και προσθέτετε τη μισή ποσότητα από τη λιωμένη Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ. Στην πρώτη βάση απλώνετε τη μισή από την κρέμα σοκολάτα και, από πάνω, στρώνετε την κρέμα βύσσινο. Απλώνετε και την υπόλοιπη κρέμα σοκολάτα και τοποθετείτε την υπόλοιπη βάση. Βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο, να παγώσει καλά. Σε ένα μπολ ετοιμάζετε το Garni με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, και προσθέτετε την άλλη μισή ποσότητα λιωμένης κουβερτούρας. Βγάζετε το γλυκό από το ψυγείο και απλώνετε το Garni Σοκολάτα που ετοιμάσατε. ∆ιακοσμείτε το γλυκό σας με λίγα βύσσινα και Κουβερτούρα σε Νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ.

Βαθμός δυσκολίας: 4/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους