Σοκολατένιες μπουκίτσες

Λιώνετε τη μία Σοκολάτα Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν - μαρί. Προσθέτετε την τριμμένη φρυγανιά, τη μαργαρίνη, το κονιάκ και το γαρύφαλλο με την κανέλα και ανακατεύετε μέχρι να αναμιχθούν καλά τα υλικά. Βάζετε το μίγμα για λίγο στο ψυγείο και στη συνέχεια πλάθετε 20 σοκολατάκια στο σχήμα που επιθυμείτε. Λιώνετε τη δεύτερη Σοκολάτα Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν- μαρί και καλύπτετε τα σοκολατάκια βυθίζοντάς τα ένα-ένα στη λιωμένη σοκολάτα. Πασπαλίζετε με το αμύγδαλο και βάζετε στο ψυγείο να παγώσουν.

Για 20 τεμάχια

  • 2 Σοκολάτες Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ
  • 50 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) φρυγανιά τριμμένη
  • 25 γρ. (1 κουτ. σούπας) φυτική μαργαρίνη
  • 2 κουτ. σούπας κονιακ, 50 γρ. (4-5 κουτ σούπας) αμύγδαλο κροκάν
  • Λίγο κανέλα και γαρύφαλλο σε σκόνη (προαιρετικά)
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Χαμηλός γλυκαιμικός δείκτης