Γλύκισμα με μήλα

Κόβετε τα μήλα σε μικρά κομμάτια και τα βάζετε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με 200 ml (1 φλιτζάνι τσαγιού) νερό, τα αφήνετε να βράσουν για μισή ώρα περίπου μέχρι να μαλακώσουν τα κομμάτια του μήλου και να απορροφήσουν όλα τα υγρά τους. Παρασκευάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια Sweet and Balance ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες. Απλώνετε τα μήλα σε μία στρογγυλή φόρμα με σούστες και από πάνω την έτοιμη Κρέμα Ζαχαροπλαστικής. Βάζετε το γλυκό στο ψυγείο. Παρασκευάζετε το Φρουί Ζελέ με γεύση Φράουλα Sweet and Balance ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες. Αφήνετε το ζελέ να κρυώσει (όχι να πήξει) και ρίχνετε μια μικρή ποσότητα ζελέ πάνω στην κρέμα μέχρι να καλυφθεί όλη η επιφάνεια. Βάζετε το γλυκό για λίγα λεπτά στην κατάψυξη μέχρι να πήξει. Στη συνέχεια ρίχνετε σιγά – σιγά και το υπόλοιπο ζελέ και βάζετε το γλυκό στο ψυγείο μέχρι να πήξει πάλι το ζελέ. Όταν είναι έτοιμο το ξεφορμάρετε.

Για 14 μερίδες

  • 1 κουτί Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια Sweet and Balance ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 κουτί Φρουί Ζελέ με γεύση Φράουλα Sweet and Balance ΓΙΩΤΗΣ
  • 2 μέτρια πράσινα μήλα (400 γρ. περίπου)
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Χαμηλός γλυκαιμικός δείκτης