Mousse με φράουλες

Ετοιμάζετε το Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής.
Ετοιμάζετε το'Aνθος Αραβοσίτου Στιγμής Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής.
Αναμειγνύετε την έτοιμη κρέμα με το έτοιμο garni. Προσθέτετε και το Σιρόπι Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε καλά.
Βάζετε τη mousse σε μεγάλο μπολ ή σε ατομικά μπολάκια και την αφήνετε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει.
Γαρνίρετε αν θέλετε με φρέσκες φράουλες και Σιρόπι Φράουλας ΓΙΩΤΗΣ.

  • 1 φάκελος 'Aνθος Αραβοσίτου Στιγμής Φράουλα
  • 1 φάκελος Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 500 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) Σιρόπι Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους