Mousse σοκολάτα

Παρασκευάζετε 1 δόση Άνθος Αραβοσίτου Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ. Χτυπάτε στο μίξερ 1 φάκελο Garni Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες. Αφού κρυώσει η κρέμα, προσθέτετε το garni και 2 κοφτές κουταλιές σούπας στιγμιαίο καφέ. Προσθέτετε 1 κουταλιά σούπας ρούμι, ανακατεύετε καλά, μοιράζετε σε μπολ ή ποτήρια και γαρνίρετε με Κουβερτούρα σε Νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ. Έχετε έτοιμο ένα υπέροχο mousse μόκα.
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους