Κορμός μιλφέιγ με Σοκολάτα

Σε βουτυρωμένο ταψί απλώνετε το φύλλο σφολιάτας, το τρυπάτε με ένα πιρούνι και το κόβετε σε 3 λωρίδες. Ψήνετε το φύλλο στους 180°C για 15-20 λεπτά μέχρι να ροδίσει και να φουσκώσει.
Αν θέλετε να καραμελώσετε τη σφολιάτα, πριν την ψήσετε την αλείφετε με λίγο βούτυρο ή μαργαρίνη και την πασπαλίζετε με ζάχαρη.
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μιλφέιγ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. Αφού κρυώσει η σφολιάτα, κόβετε τις 3 λωρίδες στη μέση και φτιάχνετε 2 κορμούς. Σε κάθε κορμό βάζετε 3 στρώσεις σφολιάτα και ενδιάμεσα 2 στρώσεις κρέμα. Πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη.

Tip: Αντί για σφολιάτα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε: 1 πακέτο έτοιμα σφολιατίνια, αφού πρώτα τα χωρίσετε στη μέση ή 2 πακέτα μπισκότα κράκερς.

  • Φύλλο σφολιάτας
  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ
  • 600 ml γάλα
  • Ζάχαρη άχνη
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους