Κορμός μιλφέιγ με Σοκολάτα

Σε βουτυρωμένο ταψί απλώνετε ένα φύλλο σφολιάτας, το τρυπάτε με ένα πιρούνι και το κόβετε σε 3 λωρίδες. Ψήνετε το φύλλο στους 180°C για 15-20 λεπτά μέχρι να ροδίσει και να φουσκώσει. Αν θέλετε να καραμελώσετε τη σφολιάτα, πριν την ψήσετε την αλείφετε με βούτυρο ή μαργαρίνη και την πασπαλίζετε με ζάχαρη. Ετοιμάζετε την κρέμα μιλφέιγ σύμφωνα με τη βασική συνταγή της συσκευασίας (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κρέμα όπως είναι ή να κάνετε συνδυασμούς της αρεσκείας σας με τα υλικά που αναφέρονται στη συσκευασία). Αφού κρυώσει η σφολιάτα, κόβετε τις 3 λωρίδες στη μέση και φτιάχνετε 2 κορμούς. Σε κάθε κορμό βάζετε 3 στρώσεις σφολιάτα και ενδιάμεσα 2 στρώσεις κρέμα. Πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη. Αντί για σφολιάτα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε: 1 πακέτο έτοιμα σφολιατίνια, αφού πρώτα τα χωρίσετε στη μέση ή 2 πακέτα μπισκότα κράκερς.

Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους