Ρυζόγαλο με μήλα

Καθαρίζετε τα μήλα και τα κόβετε σε μικρά κομματάκια. Σε μια κατσαρόλα βάζετε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη, προσθέτετε τα κομματάκια μήλου, το κονιάκ, 1/2 φλιτζάνι τσαγιού νερό και σιγοβράζετε μέχρι να μαλακώσουν τα μήλα. Ετοιμάζετε το ρυζόγαλο σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και προσθέτετε τις σταφίδες αφού τις έχετε ξεπλύνει με λίγο νερό. Προσθέτετε τα μήλα στο έτοιμο ρυζόγαλο, ανακατεύετε και σερβίρετε. Αν θέλετε γαρνίρετε με Σιρόπι Καραμέλας ΓΙΩΤΗΣ ή κανέλα.

  • 2 φάκελοι Ρυζόγαλο Στιγμής ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 λίτρο γάλα
  • 100 γρ. σταφίδες ξανθές
  • 4 μήλα καθαρισμένα
  • 25 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 5 γρ. κονιάκ
  • Σιρόπι Καραμέλας ΓΙΩΤΗΣ ή κανέλα για το γαρνίρισμα
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους