Mousse πορτοκάλι με γιαούρτι

Παρασκευάζετε 1 φάκελο 'Aνθος Αραβοσίτου Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ χρησιμοποιώντας μισή ποσότητα γάλα και μισή ποσότητα φυσικό ή συμπυκνωμένο χυμό πορτοκαλιού. Αφήνετε να κρυώσει η κρέμα. Προσθέτετε 1 στραγγιστό γιαούρτι.
Χτυπάτε στο μίξερ 1 φάκελο Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Αναμιγνύετε το garni με την κρέμα και το γιαούρτι. Μπορείτε να αντικαταστήσετε το πορτοκάλι με χυμό άλλου φρούτου.
Μοιράζετε το mousse σε μπολ ή ποτήρια, το βάζετε στο ψυγείο για 1-2 ώρες και σερβίρετε με φέτες πορτοκαλιού ή γαρνίρετε με άλλο φρούτο.
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους