Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ με γεύση Μπανάνα ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, το αδειάζετε σε φόρμα και το βάζετε στο ψυγείο να πήξει ελαφρά. Παρασκευάζετε το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου, προσθέτοντας και το κονιάκ. Ετοιμάζετε τη βάση μπισκότου: λιώνετε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι. Αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε το τριμμένο μπισκότο και ανακατεύετε, προσθέτοντας και την Κουβερτούρα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ. Αφού παγώσει το ζελέ αρκετά, βάζετε τις μπανάνες κομμένες σε ροδέλες, απλώνετε από πάνω την κρέμα και μετά το μπισκότο. Βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο 2-3 ώρες να παγώσει καλά. Βυθίζετε τη φόρμα σε ζεστό νερό για μισό λεπτό και ξεφορμάρετε αναποδογυρίζοντάς τη.
*Το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.