Cheesecake με ανθότυρο

Ετοιμάζετε τη βάση του μπισκότου ως εξής: Λιώνετε τη μαργαρίνη ή το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι. Αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε το περιεχόμενο του φακέλου Τριμμένο Μπισκότο και ανακατεύετε. Αδειάζετε το μπισκότο σε μια φόρμα για τούρτες με σούστα (Νο 26) και στρώνετε ομοιόμορφα τη βάση, πιέζοντας ελαφρά με ένα κουτάλι. Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Τσηζκέικ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής. Σε ένα μπολ του μίξερ βάζετε το ανθότυρο, τη ζάχαρη άχνη, το grand marnier και το ξύσμα λεμονιού και χτυπάτε μέχρι να γίνουν μια απαλή κρέμα (περίπου 5 λεπτά). Σε 4 κουταλιές της σούπας κρύο νερό μαλακώνετε μεμονωμένα τα φύλλα Ζελατίνης για 5 περίπου λεπτά. Διαλύετε τη ζελατίνη σε λίγο ζεστό νερό και την προσθέτετε στην κρέμα με το ανθότυρο, ανακατεύοντας καλά. Αναμιγνύετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Τσηζκέικ με την κρέμα ανθότυρο και την απλώνετε πάνω από τη βάση μπισκότο. Γαρνίρετε την επιφάνεια της τούρτας με Μαρμελάδα βερίκοκο (αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε στη μαρμελάδα 5 γραμμάρια διαλυμένη ζελατίνη).

Για τη βάση μπισκότου:

  • 100 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) μαργαρίνη ή βούτυρο
  • 1 φάκελος Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ

Για την Κρέμα:

  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Τσηζκέικ ΓΙΩΤΗΣ
  • 500 ml γάλα
  • 250 γρ. ανθότυρο
  • 50 γρ.  ζάχαρη άχνη
  • 5 κουτ. της σούπας grand marnier
  • 1 κουτ. του γλυκού ξύσμα λεμονιού
  • 4 κουτ. της σούπας κρύο νερό
  • 6 φύλλα Ζελατίνης ΓΙΩΤΗΣ
  • Μαρμελάδα Βερίκοκο Fytro
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους