Cheesecake με ανθότυρο

Ετοιμάζετε τη βάση του μπισκότου ως εξής: Λιώνετε 100 γραμμάρια (3/4 φλιτζάνι τσαγιού) μαργαρίνη ή βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι. Αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε το περιεχόμενο του φακέλου Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε. Αδειάζετε το μπισκότο σε μια φόρμα για τούρτες με σούστα (Νο 26) και στρώνετε ομοιόμορφα τη βάση, πιέζοντας ελαφρά με ένα κουτάλι. Ετοιμάζετε την Κρέμα Cheesecake ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής. Σε ένα μπολ του μίξερ βάζετε 250 γραμμάρια ανθότυρο, 50 γραμμάρια ζάχαρη άχνη, 5 κουταλιές της σούπας grand marnier και 1 κουταλιά του γλυκού ξύσμα λεμονιού και χτυπάτε μέχρι να γίνουν μια απαλή κρέμα (περίπου 5 λεπτά). Σε 4 κουταλιές της σούπας κρύο νερό μαλακώνετε μεμονωμένα 6 φύλλα ζελατίνης για 5 περίπου λεπτά. Διαλύετε τη ζελατίνη σε λίγο ζεστό νερό και την προσθέτετε στην κρέμα με το ανθότυρο, ανακατεύοντας καλά. Αναμιγνύετε την κρέμα cheesecake με την κρέμα-ανθότυρο και την απλώνετε πάνω από τη βάση μπισκότο. Γαρνίρετε την επιφάνεια της τούρτας με μαρμελάδα βερίκοκο (αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε στη μαρμελάδα 5 γραμμάρια διαλυμένη ζελατίνη).

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους