Σοκολατένια βραχάκια

Υλικά

Για 25 τεμάχια

  • 2 πλάκες Σοκολάτα Bitter Sweet & Balance 
  • 100 γρ. ολόκληρα καθαρισμένα αμύγδαλα (ανάλατα)
Εκτέλεση

Καβουρδίζετε τα αμύγδαλα στον φούρνο για 20-30 λεπτά περίπου, στον αέρα στους 150°C και τα αφήνετε να κρυώσουν. K;όβετε τη Σοκολάτα Bitter Sweet & Balance  σε κομμάτια και τη λιώνετε σε μπεν μαρί. Μόλις λιώσει προσθέτετε τα αμύγδαλα και ανακατεύετε καλά. Πάνω σε ένα κομμάτι λαδόκολλα σχηματίζετε τα σοκολατένια βραχάκια με 1 κουτ. γλυκού. Φτιάχνετε περίπου 25 βραχάκια. 

Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους