Σοκολατένια βραχάκια

Καβουρδίζετε τα αμύγδαλα στο φούρνο για 20-30 λεπτά περίπου, στον αέρα στους 150°C και τα αφήνετε να κρυώσουν. Κόβετε τη Σοκολάτα σε κομμάτια και τη λιώνετε σε μπεν μαρί. Μόλις λιώσει προσθέτετε τα αμύγδαλα και ανακατεύετε καλά. Πάνω σε ένα κομμάτι λαδόκολλα σχηματίζετε τα σοκολατένια βραχάκια με 1 κουταλάκι του γλυκού. Φτιάχνετε περίπου 25 βραχάκια.

Για 25 τεμάχια

  • 2 πλάκες Sweet & Balance Σοκολάτα,
  • 100 γρ. ολόκληρα καθαρισμένα αμύγδαλα (ανάλατα)
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους