Cheesecake με τυρί κρέμα και φράουλες

Ετοιμάζετε τη βάση του μπισκότου ως εξής: Λιώνετε 100 γραμμάρια (3/4 φλιτζάνι τσαγιού) μαργαρίνη ή βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι. Αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε το περιεχόμενο του φακέλου Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε. Αδειάζετε το μπισκότο σε μια φόρμα για τούρτες με σούστα (Νο 26) και στρώνετε ομοιόμορφα τη βάση, πιέζοντας ελαφρά με ένα κουτάλι. Ετοιμάζετε την Κρέμα Cheesecake σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής. Σε ένα μπολ του μίξερ βάζετε 200 γραμμάρια τυρί κρέμα, 50 γραμμάρια κρέμα γάλακτος, 50 γραμμάρια ζάχαρη άχνη 1/2 κουταλάκι του γλυκού ξύσμα λεμονιού και χτυπάτε μέχρι να γίνει μια απαλή κρέμα (περίπου 5 λεπτά). Σε 4 κουταλιές της σούπας κρύο νερό μαλακώνετε μεμονωμένα 5 φύλλα ζελατίνης για 5 περίπου λεπτά. Διαλύετε τη ζελατίνη σε λίγο ζεστό νερό και την προσθέτετε στην κρέμα με το τυρί, ανακατεύοντας καλά. Αναμιγνύετε την κρέμα cheesecake με την κρέμα-Φιλαδέλφεια και την απλώνετε πάνω από τη βάση μπισκότο. Γαρνίρετε την επιφάνεια της τούρτας με μαρμελάδα φράουλα (αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε στη μαρμελάδα 5 γραμμάρια διαλυμένη ζελατίνη).

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους