Cheesecake με τυρί κρέμα και φράουλες

Ετοιμάζετε τη βάση του μπισκότου ως εξής: Λιώνετε τη μαργαρίνη ή το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι. Αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε το Τριμμένο Μπισκότο και ανακατεύετε. Αδειάζετε το μπισκότο σε μια φόρμα για τούρτες με σούστα (Νο 26) και στρώνετε ομοιόμορφα τη βάση, πιέζοντας ελαφρά με ένα κουτάλι. Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Τσηζκέικ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. Σε ένα μπολ του μίξερ βάζετε το τυρί κρέμα, την κρέμα γάλακτος, τη ζάχαρη άχνη και το  ξύσμα λεμονιού και χτυπάτε μέχρι να γίνει μια απαλή κρέμα (περίπου 5 λεπτά). Σε 4 κουταλιές της σούπας κρύο νερό μαλακώνετε μεμονωμένα 5 φύλλα Ζελατίνης για 5 περίπου λεπτά. Διαλύετε τη Ζελατίνη σε λίγο ζεστό νερό και την προσθέτετε στην κρέμα με το τυρί, ανακατεύοντας καλά. Αναμιγνύετε την κρέμα τσηζκέικ με την κρέμα-τυρί και την απλώνετε πάνω από τη βάση μπισκότο. Γαρνίρετε την επιφάνεια της τούρτας με Μαρμελάδα φράουλα Sweet & Balance (αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε στη μαρμελάδα 5 γραμμάρια διαλυμένη ζελατίνη).

Για τη βάση μπισκότου:

  • 100 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) μαργαρίνη ή βούτυρο
  • 1 φάκελος Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ

Για την κρέμα:

  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Τσηζκέικ ΓΙΩΤΗΣ
  • 500 ml γάλα
  • 200 γρ. τυρί κρέμα
  • 50 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 50 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 1/2 κουτ. του γλυκού ξύσμα λεμονιού
  • 5 φύλλα Ζελατίνης ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους