Γλύκισμα με ζελέ

Φτιάχνετε ένα Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ της αρεσκείας σας, σύμφωνα με τις οδηγίες και το βάζετε στο ψυγείο να κρυώσει αρκετά, όχι όμως να πήξει. Σε ένα μικρό στρογγυλό πυρέξ τοποθετείτε μία στρώση σαβαγιάρ (περίπου 100 γραμμάρια) και τα ραντίζετε με λίγο γάλα, στο οποίο έχετε προσθέσει 1-2 κουταλιές της σούπας κονιάκ. Απλώνετε την έτοιμη κρέμα της βασικής συνταγής. Γαρνίρετε με κομματάκια φρούτων (εκτός από ακτινίδιο και φρέσκο ανανά) και απλώνετε το ζελέ. Βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο για 2-3 ώρες.
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους