Τάρτα φρούτων

Σε ένα μπολ αναμιγνύετε την Κόκκινη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ με 1 αυγό ελαφρά χτυπημένο και τη μαργαρίνη που την έχετε αφήσει να μαλακώσει. Ζυμώνετε σε μαλακή ζύμη. Απλώνετε τη ζύμη σε βουτυρωμένη ταρτιέρα (Νο 22-24), τρυπάτε την επιφάνεια με ένα πιρούνι και ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 20 λεπτά περίπου.
Σε 100 ml γάλα αναμιγνύετε και χτυπάτε το 'Aνθος Αραβοσίτου Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, τη ζάχαρη και τους κρόκους των αυγών.
Βράζετε το υπόλοιπο γάλα και ρίχνετε το παραπάνω μίγμα, ανακατεύοντας συνεχώς σε χαμηλή φωτιά. Βράζετε την κρέμα ώσπου να πήξει, αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέτετε τη μαργαρίνη. Ανακατεύετε καλά και την αφήνετε να κρυώσει τελείως.
Τοποθετείτε την κρέμα πάνω από την ψημένη βάση και στη συνέχεια τα φρούτα κομμένα σε λεπτές φέτες.
Σε ένα κατσαρολάκι λιώνετε σε χαμηλή φωτιά 3 κουταλιές σούπας μαρμελάδα της αρεσκείας σας και την απλώνετε με τη βοήθεια πινέλου πάνω από τα φρούτα για να μη μαυρίσουν.

  • 1 φάκελος 'Aνθος Αραβοσίτου Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 γρ. ζάχαρη
  • 600 ml γάλα
  • 3 κρόκοι αυγών
  • 1 κουτ. σούπας μαργαρίνη
  • φρούτα εποχής ή κονσέρβας
  • λίγη μαρμελάδα

Για την τάρτα:

  • 250 γρ. Κόκκινη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ
  • 150 γρ. μαργαρίνη
  • 1 αυγό
Βαθμός δυσκολίας: 4/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους