Cheesecake με βύσσινα και γιαούρτι

Ετοιμάζετε τη βάση με το μπισκότο του cheesecake σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής που αναγράφονται στη συσκευασία Cheesecake Κεράσι ΓΙΩΤΗΣ.

Χτυπάτε στο μίξερ για 5 λεπτά την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ με 500 ml (2½ φλιτζάνια τσαγιού) κρύο γάλα. Προσθέτετε 200 γραμμάρια (1 κεσεδάκι) στραγγιστό γιαούρτι και ανακατεύετε ελαφρά με ένα κουτάλι. Απλώνετε την κρέμα με το γιαούρτι πάνω από την βάση του μπισκότου. Γαρνίρετε με το σιρόπι με φρούτα στο οποίο έχετε προσθέσει 1 φλιτζάνι τσαγιού (1/2 κονσέρβα) στραγγισμένα βύσσινα.

  • 1 Cheesecake Κεράσι ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 γρ. (1 κεσεδάκι ) στραγγιστό γιαούρτι
  • 100 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) μαργαρίνη ή βούτυρο
  • 500 ml (2½ φλιτζ. τσαγιού) κρύο γάλα
  • 1/2 κονσέρβα (1 φλιτζ. τσαγιού) στραγγισμένα βύσσινα
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους