Ρίχνετε στον κάδο του μίξερ τη ζάχαρη με τη μαργαρίνη και χτυπάτε μέχρι να ασπρίσει το μίγμα.
Προσθέτετε τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα, μέχρι να φουσκώσει.
Κοσκινίζετε τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ και το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ, τα ρίχνετε στο μίγμα των αυγών μαζί με το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ και τη βανίλια και ανακατεύετε ελαφρά με μία μαρίζ.
Λιώνετε τη ΓΙΩΤΗΣ Pastry Milky σε μπεν μαρί, την προσθέτετε μαζί με τα καρύδια στο μπολ του μίξερ και ανακατεύετε ελαφρά.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C.
Αδειάζετε το μίγμα σε ένα τετράγωνο ταψί 22 x 20 εκατοστών και ψήνετε για περίπου 20 λεπτά.
Σερβίρετε, γαρνίροντας με κομματάκια από καρύδια.
Brownies
Υλικά
• 3 αυγά
• 170 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
• 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
• 50 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ
• 10 γρ. (1 1/2 κουτ. σούπας) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
• 1 βανίλια
• 1/4 κουτ. γλυκού Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
• 50 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) καρύδια χοντροκομμένα
• 90 γρ. ΓΙΩΤΗΣ Pastry Milky
Εκτέλεση
Υλικά
• 3 αυγά
• 170 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
• 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
• 50 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ
• 10 γρ. (1 1/2 κουτ. σούπας) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
• 1 βανίλια
• 1/4 κουτ. γλυκού Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
• 50 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) καρύδια χοντροκομμένα
• 90 γρ. ΓΙΩΤΗΣ Pastry Milky
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους