Λιώνετε το μέλι σε μπεν μαρί. Προσθέτετε το φιστικοβούτυρο και ανακατεύετε μέχρι να μαλακώσει ελαφρά.
Προσθέτετε την κανέλα, τους ξηρούς καρπούς και τις Νιφάδες Βρώμης Ολικής Άλεσης Fytro και ανακατεύετε καλά, μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά.
Στρώνετε λαδόκολλα σε ένα ταψί 22x20 εκ.
Ρίχνετε μέσα το μίγμα και πιέζετε καλά με τα χέρια σας.
Τοποθετείτε στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα.
Λιώνετε τη ΓΙΩΤΗΣ Pastry Milky σε μπεν μαρί και την απλώνετε από πάνω.
Τοποθετείτε ξανά στο ψυγείο μέχρι να σφίξει η Milky Pastry.
Κόβετε σε μακρόστενα κομμάτια και σερβίρετε.