Τσουρεκάκια παρμεζάνας

Βάζετε όλα τα υλικά στο µίξερ και ζυµώνετε µέχρι να γίνει µία οµοιογενής ζύµη. Αφήνετε τη ζύµη σε ζεστό µέρος µέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο για περίπου 1 ώρα.
Τη χωρίζετε σε 14 µέρη. Τα πατάτε να γίνουν επίπεδα, µοιράζετε σε αυτά τη γαλοπούλα και µετά τα κλείνετε σαν µπαλάκια.
Τα βάζετε σε βουτυρωµένο και αλευρωµένο ταψί, τα αφήνετε σε ζεστό µέρος να φουσκώσουν λίγο, τα αλείφετε µε αυγό και τα ψήνετε στους 150°C με αέρα για περίπου 20 λεπτά.

Για τη ζύµη:

  • 500 γρ. (4 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες Τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
  • 16 γρ. (2 φακελάκια) Μαγιά Στιγµής ΓΙΩΤΗΣ
  • 30 γρ. (2 κουτ. σούπας) ζάχαρη
  • 75 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή µαργαρίνη
  • 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 4 αυγά
  • 300 γρ. παρµεζάνα τριµµένη
  • 5 γρ. (1/2 κουτ. σούπας) αλάτι

Για τη γέµιση:

  • 200 γρ. φέτες γαλοπούλας σε κοµµατάκια
Βαθμός δυσκολίας: 4/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους