Τυρόψωμο Κέρκυρας

Ανακατεύετε σε ένα µπολ τα αυγά, το γάλα, το βούτυρο λιωµένο, το ελαιόλαδο, τη φέτα και τη Φαρίνα Κόκκινη ΓΙΩΤΗΣ.
Προσθέτετε τα τυριά και ανακατεύετε καλά.
Βουτυρώνετε µια φόρµα µακρόστενη ή στρογγυλή και ψήνετε σε προθερµασµένο φούρνο στους 200°C µέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.

  • 5 αυγά
  • 150 ml γάλα
  • 125 γρ. βούτυρο τύπου Κερκύρας
  • 350 γρ. Φαρίνα Κόκκινη ΓΙΩΤΗΣ
  • 350 γρ. φέτα
  • 100 γρ. κεφαλογραβιέρα
  • 100 γρ. κεφαλοτύρι
  • 100 γρ. ελαιόλαδο
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους