Ζελέ καρπούζι

Ζεσταίνετε τον μισό χυμό καρπούζι και διαλύετε τη ζελατίνη. Προσθέτετε τον υπόλοιπο χυμό και ανακατεύετε.
Μοιράζετε τα κομματάκια καρπούζι σε 6 ατομικά μπολάκια και από πάνω ρίχνετε   το ζελέ.
Βάζετε τα μπολάκια στο ψυγείο μέχρι να πήξει το ζελέ.

  • 800 γρ. (3 φλιτζ. τσαγιού) χυμός καρπούζι
  • 100 γρ. κομματάκια καρπούζι
  • 20 γρ. (2 φάκελοι) Ζελατίνη σε Σκόνη ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους