Μπισκότα σοκολάτας

Βάζετε στο μπολ του μίξερ το βούτυρο και την άχνη και χτυπάτε μέχρι να αφρατέψουν.
Προσθέτετε τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα για ένα λεπτό ακόμα.
Προσθέτετε το κακάο, το αλεύρι, το μπέικιν και την κουβερτούρα και ανακατεύετε.
Πλάθετε κουλουράκια  και τα βάζετε σε βουτυρωμένο ταψί.
Ψήνετε σε μέτρια προθερμασμένο φούρνο για 15-20 λεπτά.

  • 500 γρ. (4 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις  ΓΙΩΤΗΣ
  • 20 γρ. (1 φακελάκι) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
  • 350 γρ. (1 Ύ φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 180 γρ. (1½ φλιτζ. τσαγιού) Ζάχαρη Άχνη ΑΝΘΟΣ
  • 2 αυγά
  • 30 γρ. (4 κουτ. σούπας) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
  • 2 φάκελοι Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους