Πανακότα σοκολάτας

Βάζετε τη ζελατίνη να μαλακώσει σε λίγο κρύο νερό.
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος, προσθέτετε την κουβερτούρα και τη ζάχαρη και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.
Αφήνετε στη φωτιά μέχρι το μίγμα να πάρει βράση και το αποσύρετε.
Προσθέτετε τη ζελατίνη στραγγισμένη και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει.
Μοιράζετε το μίγμα σε μικρά μπολάκια και τη βάζετε στο ψυγείο για 2 έως 3 ώρες. Σερβίρετε με Σιρόπι Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ.

  • 1 φακελάκι Κουβερτούρα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
  • 50 ml (1/4 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος  
  • 20 γρ. (1 κουτ. σούπας) ζάχαρη
  • 3 φύλλα Ζελατίνη ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους