Βάφλες

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αυγά, το γάλα και το βούτυρο και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.

Ρίχνουμε το μείγμα στη βαφλιέρα και ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν οι βάφλες.

Σερβίρουμε γαρνίροντας με λιωμένη σοκολάτα ή με άχνη ζάχαρη.

  • 250 γρ. (2 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
  • 5 γρ. (1 κουτ. γλυκού) αλάτι
  • 20 γρ. (1 φάκελος) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
  • 60 γρ. (3 κουτ. σούπας) ζάχαρη
  • 2 αυγά
  • 70 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) λιωμένο βούτυρο
  • 300 ml (1 ½ φλιτζ. τσαγιού) γάλα χλιαρό
  • 1 κουτ. γλυκού βανίλια
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους