Trifle με κρέμα και μπανάνες

Ετοιμάζετε σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής το Άνθος Αραβοσίτου Στιγμής Βανίλια και αφήνετε την κρέμα λίγο στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσετε το γλυκό. 

Σε μικρά μπολάκια ή ποτήρια μοιράζετε τα μπισκότα για τη βάση του γλυκού, κάνετε εναλλάξ στρώσεις από την κρέμα, τις κομμένες μπανάνες και τα σπασμένα μπισκότα, τελειώνοντας με την κρέμα Άνθος Αραβοσίτου. Γαρνίρετε με Σιρόπι Σοκολάτας. 

Tip: Μπορείτε να γαρνίρετε με ροζέτες από Garni και Τρούφα ΓΙΩΤΗΣ. 

  • 1 φακελάκι Άνθος Αραβοσίτου Στιγμής Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 350 ml γάλα
  • 200 γρ. μπισκότα ή Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
  • 2 μπανάνες
  • Σιρόπι Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ για το γαρνίρισμα
  • 1 φάκελος 50 γρ. Garni Ζαχαροπλαστικής Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 ml γάλα
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους