Μπατόν σαλέ

Ζυμώνετε όλα τα υλικά μαζί για 10-15 λεπτά. Απλώνετε τη ζύμη σε ένα ταψί και την αφήνετε να ξεκουραστεί μέχρι να φουσκώσει. Πλάθετε σε μικρά μπαστουνάκια. Ψήνετε στους 180⁰C στον αέρα για 15-20 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα.

  • 1/2 κιλό (4 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
  • 250 γρ. (1¼ φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο γάλακτος
  • 3 κρόκοι αυγών
  • 120 ml (2/3 φλιτζ.τσαγιού) γάλα
  • 20 γρ. (1 κουτ. σούπας) αλάτι
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους