Τάρτα αμυγδάλου με Μαύρη Ζάχαρη Fytro

Ανοίγετε την τάρτα και τη τοποθετείτε σε μια φόρμα. Σε ένα μπολ χτυπάτε τα αυγά και τη Μαύρη Ζάχαρη Fytro. Προσθέτετε το βούτυρο λιωμένο και τα υπόλοιπα υλικά. Γεμίζετε την τάρτα μέχρι το χείλος. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 30 λεπτά.

  • 1 πακέτο έτοιμη ζύμη για τάρτα
  • 170 γρ. Μαύρη Ζάχαρη Fytro
  • 3-4 αυγά
  • 70 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 90 γρ. κουκουνάρι
  • 150 γρ. αμύγδαλο ψιλοκομμένο
  • 70 γρ. Μελάσα Fytro ή σιρόπι γλυκόζης
  • 2 βανίλιες
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους